Altid   lave priser, høj kvalitet og god service

Cart 0

Trægulve

Ystrøms Gulvbelægning leverer alle typer trægulve til enhver smag

Hvis jeres bolig har brug for et nyt trægulv er i kommet til det rette sted. Hos Ystrøms Gulvbelægning har vi et kæmpe stort udvalg af trægulve i den højeste kvalitet.

Der findes utrolig mange forskellige typer trægulve, og uanset hvilken type i ønsker kan vi være behjælpelige. Om det er plankegulve, stavparket eller lamelbrædder er vi erfarne og vi vil gøre vores yderste for at give dig den bedste service. Vi har udvalget, der vil give jeres bolig et unikt præg til helt skarpe priser.

Sammen får i rådgivning og vejledning, der hjælper jer med at træffe den rigtige beslutning i forhold til slidstyrke, kvalitet m.m. Det er meget afgørende at vælge den rigtige type gulv, da der er stor forskel på, hvad gulvet skal bruges til.

Vi står selvfølgelig altid klar med råd og vejledning, så I får de bedst mulige betingelser for at vælge det helt rigtige trægulv, der matcher jeres behov for funktionalitet og udseende – vores gulvspecialister har tid og lysten til at hjælpe jer til at få det perfekte trægulv leveret og monteret.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Vi har et kæmpe udvalg af tæpper i alle prisklasser. Hvis du ikke finder det du ønsker på siden, kan vi med garanti skaffe det hjem til dig.

 

Hvid Matlak Rustik – 01C

Eg Natur – Matlak – 01C

Cream Matlak – 03C

Eg Naturolie Rustik – 01C

Eg Hvid Matlak Natur – 01

Eg Natur Matlak – 01

Herregårdsplank Eg Matlak

Eg Hvid Matlak Rustik – 01

Eg Natur Matlak Rustik Børstet

Eg Hvid Matlak Natur

Eg Natur Matlak

Laerk Hvidolie Rustik Børstet